Föreningen Solåkrabyn i Järna, daglig verksamhet med
fn placering på Påtåren,

söker

medarbetare, deltid ca 88% 

Solåkrabyn är en ideell förening som har socialterapeutisk LSS verksamhet för vuxna i Järna, Mölnbo och på Selaön i Stallarholmen.
Hos oss finns en arbetsmiljö med gemenskap och chansen att i möten med andra utvecklas i ett ömsesidigt lärande, i kunskap och som människa.
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta för och med arbetstagarna inom vår dagliga verksamhet.
Det är viktigt för oss att du har ett genuint intresse för människor. Att du bemöter våra arbetstagare med respekt och tar hänsyn till deras individuella behov och önskemål.
Eftersom arbetet är omväxlande är du trygg i dig själv, kan ställa om och anpassa dig till olika situationer. Du tycker om att lära dig nya saker, är uppmärksam och visar intresse för jobbet.
Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar ställa frågor när det behövs.
Kvalifikationer
Du behöver ha vård- och omsorgsutbildning, likvärdig utbildning eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg. Behärska svenska i tal och skrift på grund av mycket dokumentation och
kommunikation och har datorvana.
Erfarenhet av Alternativ kompletterande kommunikation – AKK samt erfarenhet av att ha arbetat med personer med funktionsvariationer ses som meriterande.
Arbetsuppgifterna består av, under ledning av verkstadsansvarig och tillsammans med övriga medarbetare, att svara för sysselsättning, utveckling och omsorg i daglig verksamhet enligt LSS. I arbetsuppgifterna ingår skriftlig dokumentation dagligen.
Arbetstid: dagtid måndag till fredag
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-10-27
Skriftlig ansökan till:
Elin Junman eller Helena Jakobsson, som även kan ge ytterligare upplysningar.
Mail: elin.junman@solakrabyn.se  Tel: 070-207 83 36
helena.jakobsson@solakrabyn.se Tel 08-551 536 21