Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Matsedel v. 13
Måndag: Köttbullar med stuvade makaroner
Tisdag: Potatis och Purjolökssoppa
Onsdag: Qinouabiffar med fetaost och soltorkade tomater serveras med örtpotatispuré
Torsdag: Stekt Kummel med grönsakssås och kokt potatis
Fredag: Köttgryta med Ris

Matsedel v. 14
Måndag: Isterband med stuvad potatis
Tisdag: Morotssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Vegetarisk lasagne
Torsdag: Stekt spetta med remouladsås & kokt potatis
Fredag: Kycklinggryta med kokos, lime,chili & cous cous

Matsedel