Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Matsedel v.42
Måndag: Ugnstek falukorv med potatismos
Tisdag: Broccolisoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Vegoburgare med stuvad savoykål & potatis
Torsdag: Fiskpudding med skirat smör
Fredag: Skinkstek med gräddsås & kokt potatis

Matsedel v.43
Måndag: Spagetti med köttfärssås
Tisdag: Kålsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Grönsakspaj med vitlökssås
Torsdag: Panerad spetta med remouladsås & kokt potatis
Fredag: Kycklingfilé med pepparsås & stekt potatis

Matsedel