Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Matsedel v. 7
Måndag:Ugnstekt falukorv med potatis mos
Tisdag: Rödbetssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Falafel med tomatsås ris & vitlökstopping
Torsdag: Stekt saltsill med löksås & kokt potatis
Fredag: Rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås

Matsedel v. 8
Måndag: Fläskpannkaka
Tisdag: Broccolisoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Svamp risotto med zucchiniplätt
Torsdag: Fisk piccata med tomatsås & ris
Fredag: Raggmunk med fläsk

Matsedel