Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Matsedel v. 22
Måndag: Wienerkorv med potatismos & gurkmajonäs
Tisdag: Köttfärssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Spenatraggmunk med tångkaviar &tillbehör
Torsdag: Panerad torsk med remouladsås & kokt potatis
Fredag: Stekt fläsk med löksås &kokt potatis

Matsedel v. 23
Måndag: Tagliatelle med ost & skinksås
Tisdag: Grönärtsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Rotfrukts pytt med ägg
Torsdag: Ugnsbakad lax med hollandaise & färsk potatis
Fredag: Kycklingfilé med potatisgratäng

Matsedel