Föreningen Solåkrabyn i Ytterjärna 

söker

Kökschef, heltid 

Solåkrabyn är en ideell förening som har socialterapeutisk LSS verksamhet för vuxna i Järna, Mölnbo och på Selaön i Stallarholmen, där vi erbjuder boende och daglig verksamhet.
Hos oss finns en arbetsmiljö med gemenskap och chansen att i möten med andra utvecklas i ett ömsesidigt lärande, i kunskap och som människa.
I köket är vi ett team på sammanlagt fem medarbetare  i Ytterjärna och på Selaön i Stallarholmen. Vi tillagar och serverar lunch och fika till våra arbetstagare och medarbetare, som serveras i våra lunchrestauranger. Även paketering och utskick av lunch förekommer. 
Som kökschef har du det övergripande ansvaret för köket i Ytterjärna och på Selaön i Stallarholmen. 
Arbetsuppgifterna består bl. a av att ansvara och svara för planering av måltider, beställning/inköp, matlagning och bakning, upprättande av matsedel, servering av lunch och evenemangsmåltider. Att kvalitetskontrollsystem och anvisningar tillämpas. Ansvara för den direkta arbetsledningen, svara för rekrytering och ledighetsplanering inom enheten. 
Uppdatera rutiner och hålla i utbildning gällande livsmedelshygien för gruppbostäder och daglig verksamhet. Att inom den egna enheten leda det systematiska arbetsmiljöarbetet, informera och utbilda medarbetare i arbetsmiljöfrågor. 
Kvalifikationer: Du behöver ha kockutbildning inom hotell / restaurang samt arbetsledarutbildning. Erfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang och arbetsledning är meriterande. B-körkort fordras då arbetet innebär att vara på plats både i Ytterjärna och på Selaön i Stallarholmen.
Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag. Även arbete på helg och storhelg förekommer. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-07-18.  
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Skriftlig ansökan till: Jenny Lundqvist, som även kan ge ytterligare upplysningar.
Mail: jenny.lundqvist@solakrabyn.se  Tel: 0152-333702