Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v. 46

Måndag: Korv Stroganoff med ris
Tisdag: Minestronesoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Pannbiff med ratatouille & stekt potatis
Torsdag: Laxfärserad flundra med citronsås & ris
Fredag: Kycklingfilé med risotto

Järna, Ytterjärna och Selaön v. 47

Måndag: Isterband med stuvad potatis
Tisdag: Spenatsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Chili con carne med ris
Torsdag: Rödspätta med remouladsås & kokt potatis
Fredag: Raggmunk med fläsk