Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v. 3

Måndag: Korvgryta med ris
Tisdag: Grönsakssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Lasagne
Torsdag: Stekt kolja med citronsås & persiljepotatis
Fredag: Kyckling med tzatziki & klyftpotatis

Järna, Ytterjärna och Selaön v. 4

Måndag: Ugnsfalukorv med potatismos
Tisdag: Köttfärssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Rödbetsbiffar med grönsaksbulgur & fetaostkräm
Torsdag: Pasta med lax
Fredag: Wallenbergare med potatismos & gröna ärtor