Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.46

Måndag: Isterband med stuvad potatis
Tisdag: Köttfärssoppa med bröd och efterrätt
Onsdag:Gräddstuvad pytt med saltgurka
Torsdag: Laxburgare med ris och Rhode Island
Fredag: Kalops med potatis och rödbetor

Järna, Ytterjärna och Selaön v.47

Måndag: Stekt falukorv med stuvad vitkål & stekt potatis
Tisdag: Köttsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Jambalaya med currysås
Torsdag: Tonfisklåda
Fredag: Hamburgare med bröd & tillbehör