Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.38

Måndag: Isterband med stuvad potatis
Tisdag: Korvsoppa med bröd och efterrätt
Onsdag: Pytt i panna med ägg
Torsdag: Stekt strömming med potatismos
Fredag: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Järna, Ytterjärna och Selaön v.39

Måndag: Stekt falukorv med stuvade makaroner
Tisdag: Kycklingsoppa med bröd och efterrätt
Onsdag: Chili con Carne med ris
Torsdag: Panerad torsk med örtsås & kokt potatis
Fredag: Wallenbergare med potatismos & ärtor