Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.20

Måndag: Wienerkorv med potatismos & gurkmajonäs
Tisdag: Potatis- och purjolökssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Köttfärslimpa med gräddsås & kokt potatis
Torsdag: Stekt strömming med potatismos
Fredag: Pasta med fläskfilé och dragon & dijonsenap

Järna, Ytterjärna och Selaön v.20

Måndag: Chorizo med Skånsk potatis
Tisdag: Zuccinisoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Persiljejärpar med gräddsås & kokt potatis
Torsdag: Kokt torsk med örtsås & ris
Fredag: Plommonspäckad fläskkarré med sky & stekt potatis