Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.50

Måndag: Bratwurst med skånsk potatis
Tisdag: Champinjonsoppa med bröd och efterrätt
Onsdag:Julbord
Torsdag: Laxfärserad flundra med citronsås & ris
Fredag: Kycklinggryta med pasta

Järna, Ytterjärna och Selaön v.51

Måndag: Pasta Carbonara
Tisdag: Broccolisoppa med bröd och efterrätt
Onsdag:Spenat Lasagne
Torsdag: Lutfisk med vitsås, kokt potatis & ärtor
Fredag: Risgrynsgröt med skink smörgås