Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.33

Måndag: Pasta Carbonara
Tisdag: Sommarsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Spagetti med köttfärssås
Torsdag: Stekt makrill med stuvad spenat & kokt potatis
Fredag:Fläskkotlett med råstekt potatis & bearnaisesås

Järna, Ytterjärna och Selaön v.34

Måndag: Tortellini med ostsås
Tisdag: Morotssoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Oxbringa med pepparrotssås & kokt potatis
Torsdag: Torsk med citronsås & grönsaksris
Fredag: Ost- och skinkpaj