Lunchservering

I första hand använder köken i Ytterjärna och Selaön råvaror av ekologisk och biodynamisk kvalitet, i samarbete med lokala odlare, producenter och leverantörer. På vardagar tillagas lunch för oss som bor och arbetar i Solåkrabyn och för våra gäster.

Se matsedel nedan.

Matsedel

Matsedel

Järna, Ytterjärna och Selaön v.26

Måndag: Isterband med stuvad potatis
Tisdag: Broccolisoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Spenat- och grönsakslasagne
Torsdag: Lax med dillstuvad potatis
Fredag: Ost- och skinkpaj

Järna, Ytterjärna och Selaön v.27

Måndag: Frukostkorv med pepparrotssås & kokt potatis
Tisdag: Tomatsoppa med bröd & efterrätt
Onsdag: Chili Con Carne med ris
Torsdag: Sillunch
Fredag: Kokt skinka med legymsallad & potatis